Stockholm

Okej, så i måndags var jag uppe i Stockholm. Varför? Jo, jag var där för ett antagningsprov för gymnasiet Rytmus. Jag åkte upp tillsammans med min mamma och syrra. Vi åkte upp med bil, gjorde provet, shoppade och åkte hem igen. Jag hoppas verkligen att det gick bra på provet, för jag vill så gärna komma in där haha. Men i alla fall, så köpte jag en hel del nya kläder också. Så tänkte att ni skulle få se några bilder på en av tröjorna (och lite av byxorna haha). Båda kommer från New Yorker. Kommer troligtvis att lägga upp lite fler bilder så småningom.

Påsklov nu, så jag lovar att det kommer komma nya fina bilder! 🙂

IMG_04520IMG_04780IMG_043700IMG_04530

Annonser

One thought on “Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s