Photoshoot

Här kommer lite bilder från gårdagens fotografering. Idag fyllde min mamma år, så jag har firat och uppvaktat henne hela dagen. Gud vad kallt det var på fotograferingen igår! Jag var ute en stund idag också och lika kallt var det då. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir lite vårvärme här snart!

Blusen är från H&M och byxorna från New Yorker. (Samma byxor jag pratade om tidigare) Väskan är från Lindex och jackan vet jag inte vart jag köpt den haha.IMG_05100IMG_05520IMG_05080IMG_04960

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s