Min Påskhelg

Min helg har varit perfekt. Vi åkte under lördagen till min morfar för att fira påskdagen där. Vi åt våfflor och hade det mysigt. Vi kom ganska sent, så mycket mer gjorde vi inte. På söndagen gjorde vi däremot mer. Jag vaknade sent, runt lunch typ. Då gjorde vi en jättegod påskmiddag med lax, sparris och ja ni vet. Efter det gick vi en runda runt sjön vid morfars hus. Det blev väl lite av en fotorunda också, haha. Därefter när vi kom hem igen letade vi lite påskägg. Efter lite fika åkte vi vidare mot Öland och mormor.

Igår kom vi då hem till mormor ganska sent då också. Så det enda jag gjorde var att installera mig och la mig sedan. Idag var mer en slappdag, jag tog en dusch och sedan gick vi ut en runda. Det blev några foton då också, men inte lika många då det var väldigt mycket sol. (Vilket ju var skönt och det var varmt men det är ju aldrig bra för bilder haha). Sedan bakade mormor, jag och Caitlin. Vi bakade källafranskor, mindre, matigare och grövre franskor.

Sedan har jag under dagen också skickat in min audition till en gymnasieskola. Jag hoppas verkligen jag kommer in där, såklart. Nu har jag precis ätit en utsökt lammgryta och skriver detta. Mer har jag inte haft för mig.

Här kommer endast en bild från igår och en från idag, då jag har lite problem med att få över bilderna till datorn. Mer kommer senare i veckan! 🙂IMG_074700IMG_09680000

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s