Wednesdayyy

Idag har jag verkligen inte gjort något typ. Den enda jag har gjort är att gå ner till gymmet en sväng för att träna armar och rumpa. Sedan kom jag hem och tog en extremt lång dusch haha. Mer har jag inte gjort än att chilla idag. Så nu ska jag göra lite mat och sedan plugga lite inför ett prov nästa vecka.

// Today I really haven’t done anything. I went down to the gym for a few hours to train arms and butt. Later when I came home I took an extremely long shower haha. I haven’t done more than that and the rest of the day I’ve been lazed around. So now I’m going to make some dinner and study for a test next week.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s