Cake & skirtday

Idag var jag i skolan som vanligt. Det var ändå lite skönt att vara tillbaka efter påsklovet och träffa alla kompisar man inte hunnit träffa undet lovet haha.

När jag kom hem var redan min lillasyster hemma med en kompis och bakade. De bakade två silviakakor, och vi åt upp en av dem tillsammans hehe. Sedan gick jag och min syster ut för att rasta vovven och fota. Så det kommer lite blandade bilder! 🙂

Nu ska jag äta och plugga. Vi har två stora prov imorgon och jag känner inte att jag kan något av det haha. See you later! ;D

// Today I went to school as usual. It was kind of good to be back after easterbreak, to meet all friends you hadn’t got time to meet during the break haha. 

When I got home my little sister was already home with a friend and was baking. They baked two ”silviacakes”, and we ate one of them together hehe. Later, me and my sister went out to walk the dog and photograph. So It will come some mixed photos! 🙂

Now I am going to eat and study. We have two big exams tomorrow and I feel like I don’t know nothing of it haha. See you later! ;D

IMG_13110IMG_12960IMG_13590IMG_13580IMG_13440IMG_13430IMG_13630IMG_13640

Bjuder på en bild när jag leker modell haha.IMG_13050

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s