Studiedag!

Så idag vaknade jag typ klockan 6, för min lillasysters alarm gick då. Men jag hade studiedag, så jag somnade om fram till runt 11 innan jag gick upp. Sedan gjorde jag brunch i form av american pancakes med bär. Sen var jag hos Johanna typ hela dagen och tränade med laget mot kvällen.

Eftersom jag inte gjort mer så tänkte jag ge ett litet recept på hur jag gör mina pannkakor 🙂 Blanda först de torra ingredienserna, tillsätt mjölken, smöret och sist ägget. Medans pannkakorna börjar gräddas häller du i valfria bär på ena sidan. Vänder gör du när små bubblor börjar synas på den ogräddade sidan. Detta receptet räcker till ungefär 15 pannkakor.

 • 2 1/2 dl vetemjöl
 • 2 tsk bakpulver
 • 2 msk socker
 • 2 1/2 dl mjölk
 • 30 gr smält smör
 • 1 ägg

// So today I woke up 6 am, because my little sisters alarm went off. I had a day off from school, so I turned back to bed and woke up again about 11 o’clock. Then I made a brunch with american pancakes with berries. Later I went to Johannas where I spent my day until I went to the training.

Because I haven’t done anything else today I tought I could give you guys the recipe I use to make my pancakes. 🙂 First you mix the dry ingredients, add the milk, the butter and att last the egg. While you fry the pancakes you pour some berries onto the upper side. You turn the pancake when you see small bubbles on it. This recipe is enough for 15 pancakes. (Swedish measure!)

 • 2 1/2 dl oatmeal
 • 2 tsk baking soda
 • 2 msk sugar
 • 2 1/2 dl milk
 • 30 gr melted butter
 • 1 egg

IMG_13700IMG_13690IMG_13680IMG_13670

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s