Musikal & teater

Jag vet att jag inte var så aktiv som jag lovade haha, men jag har verkligen inte haft tid! Jag har i förra veckan fått min spexkostym, vilket är sååå roligt! 😀 Sedan så har vi ju haft föreställningar i musikalen, och i lördags spelade vi vår sista teaterföreställning också! Så mycket har hänt dessa senaste veckorna, jag har haft otroligt roligt och jag har verkligen fått med mig något speciellt. Men jag har inte riktigt något mer att skriva om det. Ni får lite bilder från musikalen och teatern istället! 🙂

// I haven’t been as active as I promised haha, but I have not had the time! Last week I got my spexcostume, which I am really happy for! 😀 And then we have had our musical to perform all week, and on Saturday we played our last theatershow! So much have happend these latest weeks, I have had so much fun and I have taken something special with me. But I haven’t got anything more to write about that hehe. So here you got some photos from the musical and the theater.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s