Låttips! :)

Idag har varit en helt vanlig skoldag, bortsett från jobbiga nationella. Är typ lite tråkigt att vara tillbaka nu när man har haft musikalen i två veckor. Men i alla fall så har jag också varit på gymmet idag med Olivia. Så nu blir det lite mat och på avslutning på teatern. Åh vad jag kommer sakna det härliga gänget ❤ Tänkte att ni kan ju få lite låttips så länge tills jag har något roligt om skriva om haha.

// Today has been a ordinary school day, except the national exam we had today. It’s kind of sad being back now that you’ve spent two weeks working on and performing the musical. But anyways, I’ve also been on the gym today with Olivia. So now it’s time for food and then I’m heading to the theatertraining where we are having our final meeting. Oh how I will miss this great crew! ❤ I thought that you can as well get some music tips until I have something more fun to write about haha. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s