Danmark ~

Igår tillbringade jag dagen i Danmark. Jag behöver nytt pass, och eftersom jag är halvamerikan så åkte vi till Amerikanska ambassaden i Danmark. Istället för att bara vara där någon timme tog det hela dagen, så vi hann inte göra något annat kul när vi ändå var där. Lite trist men men. Hann köpa en jättesnygg väska också haha! 😉

Senare åkte vi också till Staffanstorp, där jag spelade in lite musik i studio. Emanuel i Sonart är en jätteduktig ljud & musikproducent och fixade allt och gav mig jättebra tips! Vet inte riktigt när ni får höra hur det blev hehe, jag har lite planer för det där ;D

// Yesterday I spent my day in Denmark. I need a new passport, and because I am half-american, we went to the American embassy in Denmark. Instead of being there only for a couple of hours we ended up there the whole day. So we didn’t have time to do anything else fun when we were there. But things happens. Oh, and I managed to buy a really nice bag too haha! 😉

Later we went to Staffanstorp and I recorded some music in a studio. Emanuel in Sonart is a really good sound & music producer and fixed everything and gave me really good tips! I don’t really know when you’ll get to hear how it went, I still have some plans for that ;D

Snapchat-4764164350447394003IMG_20190IMG_20230IMG_20240

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s