Strong

Efter skolan idag så skulle jag till gymmet, men jag hade glömt lås, så jag fick cykla hem och hämta det och sedan cykla ner till gymmet. Väl där så började jag med crosstrainern. Den sprang jag på i 30 minuter och sprang lite över en mil. Jag var helt slut efter haha, men jag stannade där i ytterligare en timme typ. Sedan blev det bland annat knäböj, benpress, lite armar och massvis med sumosquats. Känns sådär lagom skönt i benen/rumpan nu haha. Nu har jag precis ätit min favoriträtt, tacos, och så kanske det blir något mysigare ikväll. 😉

// After school today I went to the gym, but I had forgotten a lock, so I had to bicycle home and get it before I went down to the gym. I started the pass with the cross trainer. I ran on it for 30 minutes and it was a bit over a mile. After that workout I was completely done haha, but I stayed on the gym for about another hour. Then I did mostly legs and butt with squats (with weights), leg press, some arms and a lots of sumo squats. My legs and butt feels kind of sour now haha. I’ve just eaten my favorite food, tacos, and maybe I’ll do something nicer tonight. 😉Snapchat-530840281658335654Snapchat-6941415621730638344Snapchat-7613266440392498379

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s