Glassdrinkar

Det bästa jag vet är typ glassdrinkar. Där är så himla gott! Så idag gjorde jag några. Jag kallar dem typ smoothies, med dem innehåller bara glass, mjölk och bär haha. Jag har inget recept jag följer, utan jag har typ hittat på dessa själv. Så jag fördelar ganska jämt vanlijglass med frusna bär (som tinat en stund) och häller bara i lite mjölk och mixar det sedan. Sedan serverar man dem i något härligt och klart! 🙂

// The best I know is ice cream smoothies. It tastes so freaking good! So today I made some. I call them smoothies, but they only contain ice cream, milk and berries haha. I don’t have any recipe I follow, I ”came up” with these by myself. So I distribute the ice cream and frozen berries equal (the berries has thawed a little) and then I pour some milk over and mix it. Then I serve them in something nice and I’m done! 🙂

IMG_18950IMG_18960IMG_19060IMG_18970IMG_19050

Annonser

One thought on “Glassdrinkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s