Dansshow

För typ en vecka sedan så hade min lillasyster premiär på en dansshow. Det var hennes dansklubb som anordnade detta och har övat på väldigt länge. Det var ca 350 barn och ungdomar med! Det var riktigt roligt att kolla på, och jag är så stolt över Caitlin! Så här får ni lite bilder också från showen! 🙂 Jag får ursäkta att bilderna är lite brusiga, men det blir ju lätt så i sånt här ljus. 🙂

// For like a week ago my little sister had premiere on her dance show. It was her dance club who disposed this and they’ve been practicing for a long time. It was like 350 children and teens that contributed. It was really fun to watch, and I’m so proud of Caitlin! So here you got some photos from the show! 🙂 You have to excuse me that the pictures are a bit noisy, but the pictures often turn out this way in that lightning. 🙂

IMG_19590IMG_19440IMG_19400IMG_19310IMG_19260IMG_19180IMG_19200

Annonser

One thought on “Dansshow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s