Blue Jeans

Idag är det äntligen fredag! Yay! 🙂 Känner att jag varit dålig på att uppdatera bloggen haha. Men i alla fall, idag ska jag troligen till Holje marknad. Får se om det kommer något om det haha. Jag ska i helgen iväg då min kusin ska konfirmera sig, hoppas ni får lite bilder från det haha! 😉 Så jag vet inte hur bra uppdatering det blir. Men ni får väl stå ut 😉 Det har ni ju gjort hittills haha.
Såg nu att bilderna är hemskt brusiga! Ush och förlåt haha.

//It’s finally Friday! Yay! 🙂 Feels like I’ve been bad at updating my blog haha. Anyways, today I’m probably going to Holje marknad. We’ll see if I’ll write anything about that haha. This weekend I’m going to my cousin because she’s confirmation herself, I hope you’ll get some photos of that haha! 😉 So I don’t know how good the updates will be. But you’ll have to live with it 😉 You’ve been doing it so long haha.
Just saw now that the pictures are terrible noisy! Ugh and sorry haha.

IMG_21350IMG_21200IMG_21340IMG_21500IMG_21360

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s