Yesterday

Igår så hade jag fullt upp haha! Efter skolan var jag och hämtade mitt ID, och sedan direkt hem till Johanna. Där bakade vi lite och satt med läxor. Mycket mer hann vi inte innan jag var tvungen att gå eftersom jag skulle på träning. Jag har ju haft ett litet uppehåll med den amerikanska fotbollen, men gick dit igår. Ush vad stryk jag fick haha. Blir att träna hårt nu 😉

//Yesterday I had a lot to do haha! After school I went to get my ID, and after that I went right to Johanna’s. We baked and sat with some homework. We didn’t have time for much more before I had to leave because I was going to training. I’ve had a break from the american football, but I went there yesterday. Ugh I got my ass kicked haha. I’ll have to work hard now to keep up 😉

Snapchat-2772622298265140009Snapchat-4231946411054813307Snapchat-6915198175488135108IMG_22430 (1)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s