Saturday

Idag är jag ju i Hässleholm, för min kusin har konfirmationsfest. Eftersom jag inte har någon dator med mig, får ni heller inte se några bilder haha ;D Men jag hoppas på att det kommer upp något imon. I väntan får ni se lite hur en fotografering i veckan gick när min katt ville följa med ut haha. Inte helt lyckat 😉

//Today I’m in Hässleholm, because my cousin is having a party for her confirmation. Now I don’t have a computer with me, and that means that you’ll don’t get to see any pictures haha ;D But I hope that some photos will be up tomorrow. While you wait I thought you could see how a photo shoot went this week when my cat decided she wanted to come with me out haha. Not the best 😉

IMG_2102IMG_2113IMG_2114IMG_20930IMG_21430IMG_21560

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s