Min prinsessa har flyttat hem <3

Igår var jag nere i Hässleholm på Björket. Det var min kusin som drog med mig haha och eftersom jag ändå skulle till Hässleholm och hämta min prinsessa idag så var det ju helt ok. Haha, jag har väntat så länge på att hon ska få flytta hem, så när uppfödaren (S*Mylingens) kom ut med kattungen grät jag faktiskt. Efter det så bar det av till Öland.
Kattungen har fått namnet Missy, då det namnet har följt mig en del haha. Hon har installerat sig här i vår sommarstuga som vi ska vara i under helgen och hon sover jämte vovven hela tiden. På måndag kommer vi hem till Karlshamn och då får vi se hur introduceringen av de andra katterna går hehe.

Tänkte att ni måste få se lite bilder på mitt vackra troll!
Bilderna är dessvärre oredigerade.

//Yesterday I was down in Hässleholm on Björket. It was my cousin that draged me with her haha and since I was still going to Hässleholm today to get my princess, I thought it was fine. Haha, I’ve waited so long for her to move home, so when the breeder (S*Mylingens) came out with the kitten I actually cried a bit. After that we started out car-trip to Öland.
The kitten has gotten the name Missy, that name has followed me around a bit haha. Missy has now installed herself here at our summer house tat we’ll be in during this weekend and she sleeps around the dog all the time. On monday we’ll arrive home to Karlshamn again and then we’ll also see how the introducion of the other cats will go hehe.

Thought you have to see some pictures on my beautiful troll!
Unfourtunaly, the pictures are unedited.
IMG_2500IMG_2519IMG_2528IMG_2537IMG_2560IMG_2566IMG_2579

Annonser

2 thoughts on “Min prinsessa har flyttat hem <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s