SOMMARLOV

Ush vad denna veckan har gått snabbt! Känns inte som jag har hunnit med den själv ens haha. I måndags var det avslutnings-tältning, onsdags sommarrock och avslutningsmiddag och idag var det ju skolavslutning. Vilket nu betyder att även jag har fått sommarlov! Sååå skönt! Men jag tänkte att ni kan få se lite bilder här nu från idag och igår. Senare kommer också lite fler bilder från tidigare i veckan! 🙂
Åh, juste! Pappa kom äntligen hem idag! Jag är verkligen så himla glad! Han kom hem med lite presenter också, som ni givetvis ska få se, lite spoilers finns redan på min insta, @rainyphoto, om ni skulle vilja tjuvkika 😉

// Ugh this week has gone by so fast! It doestn’t feel like I’ve kept up with the week myself haha. Last Monday it was a last-monday-of-school tenting, Wednesday it was a summerrock and a formal three-course dinner and today it was graduation. And that means that now, also I have summer break! Sooo nice! But I thought that you could see some photos from today and yesterday. Later it’ll come some more pictures from earlier this week! 🙂
Oh, and I almost forgot! Daddy finally came home today! I’m so so happy! He also brought some presents with him, that you’ll, of course, will see. Some spoilers is allready up on my insta, @rainyphoto, If you’d like to take a look 😉

IMG_2672IMG_2669IMG_2678IMG_2680IMG_2677IMG_2681IMG_2716IMG_2729

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s