Go Sealeaves ~

Igår var jag på match, amerikansk fotboll. Det var u17 som spelade, så jag var själv inte med och spelade även om många av mina lagkamrater spelade. 🙂 Det var Carlshamn Oakleaves / Carlskrona Seahawks (Carlshamn Sealeaves) mot Helsingborg Jaguars. Väldigt jämn match, men tyvärr förlorade vi. Här får ni lite bilder 🙂

//Yesterday I was watching a game of american football. It was u17 that was playing, so I wasn’t playing even though many of my teammates was playing. 🙂 It was Carlshamn Oakleaves / Carlskrona Seahawks (Carlshamn Sealeaves) against Helsingborg Jaguars. A very even game, but unfortunately we lost. Here’s some photos 🙂

IMG_2746IMG_2760IMG_2769IMG_2792IMG_2795IMG_2808IMG_2811IMG_2815IMG_28280

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s