Min Dag

Så igår var jag hemma hos Johanna hela dagen. Orkade verkligen inte ta tag i mitt liv… Sedan mot kvällen kom Nora förbi och vi tältade hehe. Idag har jag inte gjort mycket mer än att ha varit hos sjukgymnast. Det är min höft som spökar så äntligen tar jag tag i det också haha. Sedan blev det lite träning med laget i Mörrum och nu en dusch ;D

// So yesterday I was home at Johanna’s the whole day. I really didn’t feel like doing anything else. Later on the evening Nora came by and we camped hehe. Today I really haven’t done anything but went down to the physiotherapist. It’s my hip that’s spooking around again, and now I finally took care of that haha. Then it was training with the team in Mörrum and now it’s time for a shower ;D

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s