Förlåt

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte har uppdaterat mer än vad jag gjort. Jag känner att jag har behövt denna pausen jag tagit. Mycket har hänt i mitt liv just nu och delar av det vill jag inte berätta om. Jag hoppas ni har förståelse för detta. Men jag laddar upp med flera nya inlägg nu, bara så ni vet. Så även om jag inte känner för det en dag så kommer jag ha backups. Många nya style-bilder kommer ;D Håll utkik, och än en gång ber jag om ursäkt! 🙂

// I am very very sorry for that i have not been updating the blog more than I’ve done. I feel that I’ve needed this break I’ve taken. Many things have happened in my life right now on a very short time, and some parts I do now want to share. I hope you have understanding for this. But I am charging up with many new posts, fyi. So even if I don’t feel like posting something one day, I will have backups. Many new style-photos are to come ;D Look out, and once again I apologize! 🙂

IMG_20160625_163307

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s