AMB – Academy of Music and Business

Jag har stora nyheter, i alla fall för mig haha. JAG KOM IN PÅ MITT FÖRSTAHANDSVAL. Jag ska alltså börja på musikgymnasiet i Tingsryd till hösten. Jag är så himla glad! Och sedan så kom ju mina tre kompisar också in, vilket inte gör saken mycket värre! Jag tror detta kommer bli tre helt underbar år! 😀

// I have big news, att least for me haha. I GOT INTO MY FIRST CHOISE. That means that I’m going to start on the music high school in Tingsryd in August. I’m so happy! And three of my friends also made it, wich isn’t making it worse! I think this will be three wonderful years! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s