Mornin’

Jag är verkligen jättetrött idag haha. Men skit samma. Jag vaknade inte förens typ 11 idag och därefter började jag på min supergoda frukost. (”Vaknade” = när jag steg upp ur sängen) Vi var ju på Öland i helgen, och det betyder alltid massor av jordgubbar och andra bär. Och eftersom det även är 4th of July, varför inte dra igång veckan på bästa sätt?

Vi hade allt från jordgubbar, vattenmelon, plommon, körsbär, kiwi, mango, banan och säkert något mer haha. Så det blev en vattenmelon/jordgubbe milkshake (slut på vaniljglass och yoghurt 😦 ) och såklart jordgubbar med socker i mjölk haha. Och ett frukfat. Bästa jag ätit på lääänge! 🙂

// I’m really tired today haha. But it doesn’t matter. I didn’t wake up until 11 o’clock today and after that I started on my supernice breakfast. (”Wake up” = when I got out of bed) We were at Öland this weekend, and that always means loads and loads of strawberries and other berries. And since it’s also 4th of July, why not start the week on the best way possible?

We had everything from strawberries, watermelon, plums, cherries, kiwis, mango, banana and surely something more haha. So we made a watermelon/strawberry milkshake (since the vanillaice-cream and yoghurt was empty 😦 ) and of course strawberries with sugar in milk haha. And a fruitbowl. The best I’ve eaten in a looong time! 🙂

IMG_3697IMG_3722IMG_3712IMG_3721IMG_3700IMG_3701IMG_3720IMG_3703IMG_3713

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s