Robin Hood

Jag var självklart och kollade på Robin Hood på Kastellet också. Jag har ju så otroligt många vänner som var med i år så det kunde jag såklart inte missa ❤ Tyvärr hade jag inte kameran med mig, så bilderna är lånade av BLT OLOF ELFVERSON.

// Of course I went and watched Robin Hood on Kastellet also. I have so many fantastic friends that is in it this year so naturally I couldn’t miss it ❤ Unfortunately, I didn’t have the kamera with me, so the pictures are borrowed of BLT OLOF ELFVERSON.

image-1image-2image-3image-4image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s