Guess Who?

Jag hittade lite gamla foton i en låda härom dan. Jag undrar, kan ni gissa vem det är? Haha. Fotot är av min pappa i mitten och hans syskon. När jag hittade fotot frågade jag först mamma vilka det va jag stod med haha. Lustigt hur lik man kan vara sina föräldrar haha.

I found some old photos in a box a couple days ago. And I wonder, can you guess who it is? Haha. The photos is of my dad in the middle and his brothers. When I first found the photo I directly asked my mom wich the boys were I was standing with haha. Funny how you can be a little look-a-like of your parents haha.

Snapchat-2005963335512334647.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s