Walk on the beach ~

Dessa bilderna är från nån vecka sedan när jag var på Öland, där vi firade midsommar. Stal min lillasysters bikini hehe 😉 Tycker ändå det var ovanligt vackert på stranden, för att vara Öland då. Och nej, jag behöver inga nedsättande kommentarer om min kropp 🙂 Tack! ^^

// These photos are from a couple weeks ago when I visited Öland, where we spent our midsummer. I stole my sisters bikini hehe 😉 I still think it’s unusually pretty on the beach, for being Öland haha. And no, I don’t need any ugly comments about my body 🙂 Thank you! ^^

IMG_3293IMG_3286IMG_3297IMG_3295IMG_3280IMG_3204IMG_3301IMG_3298

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s