Monday

Så var det måndag igen. Inget fel med det. Jag har beställt lite nya saker som jag hoppas kommer under veckan så ni får se det ;D Idag har jag nästan inte varit hemma, men kände ändå att när jag kom hem fick jag ut och fota lite. Det var faktiskt ett tag sedan nu haha. Jag vet att mina skor behöver tvättas haha, men jaja 😉 Kjolen köpte jag i Polen och har blivit en sommar-favorit. Från affären Cropp (kjolen finns dock inte på hemsidan vad jag har sett) Crop-toppen har jag redan skrivit om, bomberjackan är också från Polen, vet inte vilken affär, och solglasögonen har jag fått, de låg i ett Ray Bans-fodral men vem vet 😉
Hoppas ni får en solig vecka, det har vi börjat med att få i alla fall! 🙂

// And so it was Monday again. Nothing wrong with that. I’ve order some new stuff that I’ll hope will come this week so you’ll see it ;D Today I really haven’t been at home, but I still felt that when I came home I had to go out and photograph a little. It was a time ago now haha. I know that my shoes has to be washed haha, but you know how it is 😉 The skirt I bought in Polen and it has become a summer-fave. It’s from the store Cropp (but I couldn’t find it on the webbsite)The crop-top I’ve already told you about, the bomberjacket is also from Polen, don’t know which store, and I’ve gotten the sunglasses, they came in a Ray Bans-case but who knows 😉
And I hope you get a sunny week, it’s the way my has started with anyways! 🙂

IMG_39170IMG_39590IMG_394600IMG_39340IMG_39370IMG_39440IMG_39450

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s