Bebis <3

Så jag har anmält min bebis till hennes (och min) första utställning! Det är den 14e Augusti och då åker vi ända bort till Helsingborg. Jag har massor av saker att fixa inför detta, till exempel burskynke, införskaffa minikattlåda, bada min katt osv. Så just nu letar jag efter ett bra tyg, i smutsrosa och vitt. (Typ som den där looken haha) Jag tror det skulle passa henne så fint. Så är det bara att sy allt också 😉

// So I’ve enterd my baby to her (and my) first competition! It’s the 14th of August and we’ll be drivning all the way over to Helsingborg. I have lots of things to do before the competition, for exemple a cagecourtain, a tiny litterbox, bath my cat and so on… So right now I’m look ingen for a nice fabric, in dustypink and white. (Just like that one look haha) I think that would fits her so nice. And then it’s just to sew it also. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s