Missy

Nu har vi haft bebben i lite mer i en månad, och man kan faktiskt redan känna hur pälsen börjar ändra på sig 😉 Hon har ju för länge sedan bott in sig, och leker som mest med vår gamla gubbe Gustav. Och alla hennes leksaker. Hon slutar aldrig springa runt här haha. Detta gör det också omöjligt att fota henne. Men efter många om och men så fixade jag en liten photoshoot inne, men ja, över 300 bilder blev tagna och typ 10 var skarpa 😉 Då har jag inte en dålig kamera…

// We’ve now had the baby for a little bit more than a month, and you can already feel how the fur is changing 😉 A long time ago since she found her place, and now she is mostly just playing around with our old man Gustav (Garfield). And all of her toys. She never stops running around haha. This is also doing it impossible to photograph her. But at last we decided to fix a little photoshoot inside, but, after a little more than 300 pictures, only like 10 where sharp 😉 And I don’t have a bad camera…

IMG_38650IMG_38730IMG_38910IMG_39020

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s