New In

Jag fick även hem mina efterlängtade mascaror i veckan! 🙂 Och så var jag ju nere på Glitter och köpte lite nytt. Sedan var jag på Öland i helgen igen, och lite hos morfar. Så himla mysigt asså. Sedan har jag haft träning i Kristianstad, så det har tagit en stund att åka till och från. Köpte även lite nya saker på Contact Sports, är det något ni hade varit intresserade av att se? Och sedan har jag varit hos Johanna som äntligen kommit hem från en månad på Vedbände! ❤ Men tänkte att ni får se lite av det jag har hunnit fota nu 🙂

Denna veckan är det Östersjöfestivalen, vilket betyder att jag kan få lite svårt att uppdatera. Men jag ska göra mitt bästa! Ikväll blir det att gå på konsert igen, på Rebecka och Fiona, med några kompisar. Så får vi se on det blir lite Måns också. Det kommer ju många kändisar hit under veckan så vi får se vad det blir för blandning. 🙂

// Now I’ve gotten my beloved mascaras! 🙂 And as you know I was at Glitter and bought some new stuff. And then I went to Öland this weekend again, and stopped by at my grandpa’s. So nice every time. My trainings have been in Kristianstad, which means it’s a bit to drive every time. I also bought some new stuff at Contact Sports, is that something you would like to see? And so I welcomed Johanna back last week after a month in Vedbände! ❤ But I thought you’d like to see some of the stuff I’ve gotten a chance to photograph 🙂

This week it’s the Östersjöfestival, which means that I may have some trouble to update the blog. But I’m going to do my best! So tonight I’m going on a concert once again, on Rebecka and Fiona, with some friends. And we’ll see if I’m going to see Måns Zelmerlöw also. It’s coming a lot of celebs to town this week, so we’ll get to see how this week turns up. 🙂

IMG_4248IMG_4250IMG_4252IMG_4254IMG_4255IMG_4257IMG_4258IMG_4259IMG_4260

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s