Pokémon GO!

Det kan ju knappast bara vara jag som är helt galen i Pokémon Go? Haha, jag är nästan beroende. Mitt pokémon letande har dock under de senaste dagarna svalnat lite haha. Jag hängde på trenden redan innan den släpptes i Sverige, och jag märkte en otrolig skillnad när den väl släpptes i Sverige och alla servrarna kraschade hela tiden i typ en vecka haha. Kom på att jag måste hämta pokebollar nu också haha. Jag är på level 18 och tänkte att ni kan få se mina bästa pokémons också haha. Jag har faktiskt hittat en Pikachu till och med, men den hade jättelite CP, så han ligger typ längst ner :*

//It can’t be the only one crazy enough to play Pokémon Go? Haha, I’m almost addicted. But my pokémon hunting has cooled down a bit during the past days haha. I got the game even before it was released in Sweden, and I saw a large difference when it finally was released and all of the serves would crash the whole week haha. I just realized that I need more pokeballs… haha. I’m on level 18 and thought I’d share my best pokémons with you haha. I’ve even caught a Pikachu, but it had really low CP, so he’s like way down. :*

Screenshot_20160728-001429.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s