@Rainyphoto

Jag tror inte jag har skrivit ut min instagram till er någon gång? Som jag tidigare sagt uppdateras instagramen mycket oftare än bloggen. Tyvärr blir det ju så att mobilen är mycekt närmare till hands hela tiden 😉 Men jag tänkte iaf säga att ni kan hitta min insta med namnet @Rainyphoto. Don’t ask about the name, haha. Blev alldeles nyligen offentlig, har tidigare bara varit privat 🙂 Kan hända att jag lägger upp helt andra saker än på bloggen där. Kan hända att jag lägger upp aningen mer personliga saker där haha. Hoppas ju att ni vill följa mig där också! 🙂

Jag planerar även en hel del till inlägg till bloggen. Sa ju att jag skulle lägga upp lite snapshots också – vilket jag ska. Jag ska iväg på SM i amerikansk fotboll i helgen, vilket gör att jag kommer sätta in en del tidinställda inlägg. Ses finisar! :’

// I don’t think that I’ve shared my Instagram with you earlier? Like I earlier said my Instagram is updated way more often than the blog. Unfortunately my mobile is way more closer at hand all the time 😉 But I thought that if you’d like to find me and follow on insta my name is @Rainyphoto. Don’t ask about the name, haha. I’ve gone out publicly just a few days ago, I’ve always been private before. 🙂 May happen sometimes that I’ll  put stuff up on the Instagram that I don’t post here. May also happen that I’m a bit more personal on the Insta, probably mostly because I’ve been private haha. But I hope you’d like to follow me there also! 🙂

I am also planning a lot of post to the blog. I said that I was supposed to put up some snapshots – which I have intentions to. I’m going on SM (Swedish national competition) in american football this weekend, which means that I’m going to have some time-set posts. See you! :*

Screenshot_20160727-145014Screenshot_20160727-145007

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s