Kostguide & Träningsprogram

Nu så. Nu har jag äntligen bestämt mig för ett träningsprogram jag ska följa och så tog jag en kostguide till. För varför inte? Jag har inte haft så jättemycket tid i sommar när jag väl varit hemma, och därför har jag inte riktigt hunnit gå till gymmet. Men jag saknar det jättemycket. Jag ville hitta nya saker att göra på gymmet, och jag ville bli striktare med vad jag gör haha. Så nu tog jag tag i det. Träningsprogramet kommer från Malin Björk, samt kostguide. Så nu blir det såklart till gymmet och testa 😉

// Finally. Finally I’ve decided a training program that I’m going to follow and I bought a diet-plan also. Because why not? I haven’t had so much time for the gym when I’ve been home this summer, but I really miss it. I wanted to find new things to do at the gym, and I want to have more discipline with what I’m doing haha. So now I did something about it. The training program is from Malin Björk, and so are the diet plan. So now, of course, I’m going to the gym and test it out 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s