Min dag

Idag har varit hektisk. Igår åkte mamma och Caitlin till Öland, med vår för tillfället enda bil. Pappa och jag fick cykla till en husvisning (som vi kollat på tidigare, när pappa var i Usa) och tillbaka, gym, fixa mat och annat hemma, och sedan till amerikansk fotboll. Jag är så himla trött nu haha. Tog precis en dush och nu ska jag lägga mig i en nybäddad säng med en mugg varm oboy och kolla på Game of Thrones. Så mysigt när det regnar 🙂 Har precis börjat titta på GoT, och jag är typ beroende haha. Säsong 3 😉 Kommer nog några mysbilder från ikväll imon 🙂 Ha dee 🙂

// Today has been hectic. Yesterday mom and Caitlin went to Öland, with our for the moment only car. Dad and I had to bicycle to a house-tour (we’ve looked at the house before when dad was in the US) back again, to the gym, food, and other things around at home, and to the american football practice.  I’m sooo tired right now haha. So I’ve just taken a shower and now I’m going to lay down in a new made bed with a cup of hot chocolate and wath Game of Thrones. So cozy when it’s raining 🙂 I’ve just started to watch GoT. and I’m like obsessed haha. Season 3 😉 I’ll probably be posting some pictures of tonight tomorrow 🙂 See ya 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s