Suicide Squad

Förlåt för att jag inte postat något tidigare idag, men jag har bara inte orkat haha. Har varit så himla trött hela dagen.
Men igår gick ju jag och mitt ❤ på bio. Vi såg filmen Suicide Squad trots all tråkig kritik. Jag tyckte ändå den var väldigt bra, enda”felet” var väl att man kunde förutse vad som skulle hända i nästan hela filmen. Men jag hade jättetrevligt hela kvällen (vi spenderade större delen av dagen tillsammans och letade pokémon). Nu ska jag äntligen gå och dejta min kudde haha.

//I’m sorry that I haven’t posted anything earlier today, but I just haven’t had the energy haha. I’ve been so tired the whole day.
But yesterday me and my ❤ went to the movies. We saw the movie Suicide Squad in spite of all the bad critics. I still thought it was a very good movie, the only ”problem” was that you could almost always anticipate what would comein the movie. But I had a really great evening (we spent almost the whole day together catching pokémon). Now I’m finally going to date my pillow haha. 

suicide_squad_background2_0El-nuevo-cartel-de-Escuadron-Suicida-es-una-locura_reference

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s