Min vecka

Jag har ju haft väldigt fullt upp den senaste veckan, och det har tyvärr gjort att jag inte har kunnat lägga upp något.
I fredags var det egenligen bestämt att ett gäng skulle åkt och spelat paintball, men så blev det inte, istället packade jag för att åka till morfar på 80-års kalas under lördagen. Träffa hela tjocka släkten är aldrig fel med så härliga kusiner man har 😉
Tidigt på söndagen fick pappa och jag bege oss mot Helsingborg vilket då blev 4 h bort för att vara på incheckning vid 7.30. Det va tidigt vi åkte kan jag lova 😉 Sedan var vi där till ca kl 16 på kattutställning 😉 Det var ju Missys första (och min), så vi fick inget pris då den andra katten var en väldigt fin importerad kisse 😉 Men vi ser fram emot att åka på massor av fler! 🙂
Bilder kommer från alla dessa dagar! 😉 Förlåt för ett väldigt flummigt inlägg! 😛

Denna veckan blir det också mycket att göra. Jag ska ju börja på gymnasie och där flyttar jag in på söndag redan. Och jag har inte köpt möbler, haha. Känner att jag måste fixa det nu! 😉
Så det är vad som händer just nu, men jag ska fixa lite inlägg! Det lovar jag haha 😉 ❤

//I’ve been very busy the last week, and I’m sorry that I haven’t been able to put up any posts.
Last Friday it was meant that me and some other people would go and play paintball, but we ended up not doing it, instead I packed my stuff to go up to my granddad on his 80-years party during the Saturday. Meeting the big ol’ relatives is never wrong with so nice cousins 😉
Early Sunday morning dad and I had to leave to Helsingborg which is about 4 hours away, because we had to check in by 7.30. We left very early haha 😉 And then we were there until about 16 on the catexpo. It was Missys first time (and mine), so we didn’t win anything because the other cat was a very nice imported kitten 😉 But we are seeing forward to going on many more! 🙂
Pictures will come from all of the days! 😉 Sorry for a very flummy post! 😛

 

Snapchat-1966510527594081993.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s