Äntligen Helg!

Okej, så här kommer en liten update. Jag har inte alls haft någon tid över till att skriva här, vilket gör mig lite ledsen haha. Men nu är jag hemma i Karlshamn igen och det är såå skönt!

Vi har haft inspark hela veckan, så vi har inte haft några vanliga lektioner, vilket har varit skönt. Under de två första dagarna var det ganska lugnt och vi umgicks med alla andra ettor, och under onsdagen och fredagen träffade vi tvåor och treor och delades in i grupper med dem. Idag var vi lediga haha så jag kom egentligen hem igår. 😛

Nu blir det att skriva lite fler inlägg och att vila – har råkat dra på mig en förkylning, och vill så gärna kunna vara med och spela match imon. Juste, jag stukade min fot rejält i Söndags när vi bar möbler – den måste verkligen bli bra också!

//Okay, here comes a smal update. I haven’t had time at all to write anything here, which makes me a little sad haha. But now I’m home in Karlshamn again and it’s soo relaxing! 

We have had hazing this whole first week, so we haven’t had any regular lessons, which have been so nice. During the two first days it was very calm and we hanged out and got to know all the other ”sophomores”, and during the Wednesday and Tuesday we met all juniors and seniors and got divided into groups with them. Today we were free haha so actually I came home yesterday. 😛

Now I’m going to write some more posts and rest – I’ve caught a cold, and I really want to go and play the game tomorrow. And I forgot, I sprained my ankle last Sunday when we carried furnitures – It really has to get good soon also!

20160825_151617.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s