Resa bokat!

Jag vet, jag vet. Jag har inte alls varit särskilt aktiv här på bloggen. Men tror alla kan känna igen sig när man börjar ny skola eller bara ny termin. Snart är rutiner tillbaka och allt flyter på bra igen 😉

Men nu till lite mer spännande nyheter! Jag och min familj har nämligen bokat en resa till staterna i 2 veckor! 😀 Så himla skönt! Vi åker först och främst för att den 22/9 så gifter sig min kusin, men så stannar vi ytterligare 2 veckor. 😉 Det blir en roadtrip där vi flyger från Köpenhamn till Denver, och sedan bilar oss genom landet mot västkusten. Vi kommer tex bland annat åka igenom Grand Canyon och Los Angeles. Så mysigt! 🙂

Men innan jag hinner drömma mig bort så har jag massor av skolarbete att få klart. Så får väl se hur uppdaterad bloggen blir denna veckan också. Ses babes ;*

//I know, I know. I haven’t been active at all here on the blogg. But I believe that everyone can relate when you start a new school or only just a new term. Soon the routines will be back and everything will have a nice flow again 😉

But now to a little more exciting news! Me and my family has booked a trip to the states for 2 weeks! 😀 Sooo nice! We will be leaving first and foremost because of that my cousin will be married the 22/9, but we will be staying for a further 2 weeks. 😉 It will be a roadtrip and we will be flying from Copenhagen to Denver, and then take the car trough the country towards the Westside. We will for example go trough Grand Canyon and Los Angeles. So cozy! 🙂

But before I dream me away more about the trip I have loads of schoolwork to get done. So you’ll just get to see how updated the blog will be this week also. See ya babes ;*

Snapchat-2966398205640761069.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s