Examination

Den 30e November hade vi vår första examination! Det var så roligt, och jag väntar bara på att få göra om det nästa termin. Vad är en examination? Jo, det är när vi uppträder på en konsert de låtar vi övat i våra ensemblegrupper hela terminen. Det blir lite som ett ”prov” i ensemble. Min grupp var verkligen helt otroligt duktiga! Känns väldigt sorgligt nu att vi inte kommer fortsätta att vara samma grupp

// The 30th November we had our first examination! It was so fun, and I’m already here like waiting for next quarter to do it again. What is a examination? It’s when we have a konsert with the songs vi have been practicing in our ensemble groups since we started after summer break. It’s like a test in ensemble. My group was really amazing! It feels very sad now that we will splitt the group

img_9896img_9901img_9906img_9907img_9909img_9913img_9919IMG_9925.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s