Brunch <3

Idag vaknade jag sent, så jag har inte gjort så mycket förutom att göra en liten smoothie brunch och redigera massa bilder som kommer komma upp. Jag är ju förkyld, men funderar ändå på att gå till gymmet då jag har cup på fredag.. Får se hur det blir! 🙂 Förlåt för kvalitén på bilderna, de suger jag vet! :c

// Today I woke up pretty late, so I haven’t done so much except a smoothie brunch and editing a lot of pictures that will come up on the blog. I’ve caught a cold, but I’m still thinking about hittin’ the gym later because I have a cup on Friday.. Don’t really know what to do… Sorry for the quality on the pictures, I know it sucks! :c

img_00680img_00690

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s