Polkabräckt <3

Jag brukar baka detta varje år, och asså det är det bästa julgodiset!! ❤ Bara älskar alla choklader tillsammans och polkan på! Nu failade jag visserligen, och hade inte sån hårdpoka att lägga på, och krossade såna stora mjukare, och de trillade av så fort man skulle dela bräckten haha. Men den va lika god för det! Tipsar varmt om detta till jul (och alla andra dagar faktiskt! ;D)

//I do this like every year, and it’s really the best Christmascandy ever!! ❤ I just love the chocolate together and the mashed candy cane on! Now I failed, because I didn’t have the hard candy cane to have on it, and used the larger softer kind. And they fell off immediately when I was going to cut the chocolate haha. But it was still as good anyways! I think everyone should try this for Christmads (or every other day anyway! ;D)

img_00370img_00420img_00430img_00440

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s