Titel

Jag kom då inte på någon titel, hehe. Här är bara två outfit bilder typ.. Jag älskar den långa västen, (den har inga armar) som jag köpte i Usa! Helt förälskad i mönstret och färgen, tyvärr blir det maskor typ hela tiden. Men älskar den ändå! 😀

// I couldn’t come up with a title, hehe. Here are two outfit photos.. I love the long west, (it doesn’t have any arms) that i bought in Usa! I’m crazy about the pattern and the color, unfortunately it comes meshes(?) like all the time.But I still love it! 😀

IMG_01720.jpgIMG_02380.jpg

Annonser

2 thoughts on “Titel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s