Sorry..

Jag sitter och skriver lite mera inlägg just nu, och skriver på läxor, och skriver annonser (säljer min mobil ;D) och lite annat smått o gott. Jag provade ju att sänka bildernas storlek för att få bättre kvalle till bloggen, men blev det så? Nej, de ser hemska ut haha. Eller? Ni ser väl det också, jag har iaf testat på olika enheter och det ser inte bra ut :/ Får se hur jag ska lösa detta bara, för kan verkligen inte ladda upp dem i full storlek längre haha. Men jag önskar er en fortsatt trevlig helg hörrni! :*

// I’m sitting here and writing some more posts, my homework, some ads (I’m selling my phone ;D) and some other things. You know how I tried to lower the pictures size to get higher quality for the blog? Well, that didn’t happen. They look awful haha, right? You guys see it also? I’ve been looking on some different devises and it doesn’t look good :/ We’ll see what I’m going to do about it, because I just can’t upload them in full size anymore haha. But I wish you a nice weekend! :* 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s