Min prinsessa fyller år!

Igår, fredags, fyllde min fina prinsessa ett år! Jag är så stolt vilken fin tjej hon har blivit, nu gäller det bara att hon växer till sig lite från tonårskroppen 😉 Fotade henne lite idag, så delar med mig av lite bilder 🙂 Älskar verkligen hennes ögonfärg! 😀

// Yesterday, my beautiful princess turned her first year! I’m so proud of what a beautiful girl she’s become, now she just has to grow away from her teen-body 😉 I photographed her earlier today, so I’ll share some pictures 🙂 I absolutely love her eye colour! 😀

IMG_2160IMG_2148IMG_2141IMG_2089IMG_2202

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s