It’s ma birthday!

Idag fyllde jag då 17! 🙂 Jag spenderade dock den med att jobba… Dock firades jag efter examinationen i torsdag av släkt och igår gick jag och Anton på 9:ornas musikal! 😀 Jag fick inte riktigt några presenter, men det är för att mina föräldrar kommer hjälpa mig att betala lite dyrare saker jag ska köpa 😉 Nu blir det myskväll! 😀

IMG_2330IMG_2341IMG_2344IMG_2376IMG_2377

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s