Vocal Six och Abf-kören

Idag firade vi mamma som fyllde 50-år. Mamma sjunger ju i kör och idag hade abf-kören hon är med i konsert med vocal six. Dem var verkligen jätteduktiga allihopa! Bakade även en tårta som jag tror kommer få ett eget inlägg haha. Och nu står där blommor här överallt i huset efter både mammas och min födelsedag haha.

// Today we celebrated moms 50th birthday. Mom sings in a choir and today the abf-choir had their concert with vocal six. They where really good at what they were doing! I also baked a cake, but I think that it will have to get an own post haha. And now the whole house is filled with flowers, both from moms and my birthday haha.

IMG_2598IMG_2607IMG_2608IMG_2667

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s