Stamnamn?

Idag händer inte mycket förutom plugg, plugg och mera plugg. Imorgon hinner jag ju inte med mycket eftersom jag måste hem på teatern.. Dessutom är matteprovet imon, och på torsdag är det upphovsrättsprov och presentation. Snälla skjut mig redan nu haha.

Men i alla fall kan jag inte släppa tanken på att redan nu skaffa ett stamnamn, ni vet sådant som uppfödare och katterna har framför i sina namn, så man vert vart de kommer ifrån? Exempelvis har Missy ”S*Mylingen‘s Yoshie” och nya bebisen har ”S*Little L‘s Jazinda”.
Jag kommer någon gång skaffa det. Men jag är sugen på att ansöka redan nu. Frågan är ju då självklart vad det ska vara för namn? Jag har 2 stycken jag gillar väldigt mycket… Men dem får förbli hemliga haha. Men har ni tips och idéer? Vill ju gärna ha något internationellt blandat med sött blandat med kanske något som kännetecknar skogisar osv haha. Det är ju så mycket mer att tänka på än bara ett namn. Blir att tänka på detta en stund innan man fortsätter med läxorna känner jag 😉

// Today it isn’t much happening except homework, homework and some more homework to that. Tomorrow I don’t have time, mostly because of the theatre.. And the math test is tomorrow, on Thursday is the copyright test and a presentation. Please shoot me already haha. 

But anyways, I can’t let the thought of already getting myself a breeder name go. You know the kind that breeders call themself and that the cats have infront of their names, so you know where they come from? Missy for example has ”S*Mylingen‘s Yoshie” and the new baby has ”S*Little L‘s Jazinda”.
Some time I will gett one. But I want one now haha. The question is what the name should be? I have 2 that I like very much… But I’ll keep them a secret haha. But do you have any ideas or know how I should think about it? I really want something international mixed with something cute and maybe something that characterizes forestcats… It’s so much more to think about than a name. I’ll have to think about this for a while until I can continue doing my homework 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s