Chokladbollskladdkaka

Detta inlägget ägnas åt chokladbollskladdkakan jag gjorde på min mammas födelsedag. Alltså gjorde jag 2 vanliga kladdkakor och en chokladbollssmet. Jag la blåbär och hallon mellan de 2 kladdkakorna, och sedan täckte jag hela men chokladbollssmeten. Sedan smälte jag massor mörk choklad och hällde över. När det började stelna dekorerade jag snabbt med pärlor. Hur god som helst, verkligen! 😀

// This post is devoted to the chocolateballmudcake I did for my mothers birthday. I did 2 ordinary swedish mudcakes. (Kladdkaka) and one chocolateballdough. I put blurberries and raspberries inbetween the two mudcakes, and then i covered it in the chocolateballdough. Then I melted lots of dark chocolate and poured it all over. When it stred to solidify I started to decorate it with pearls. It was really delicious! 😀IMG_2601IMG_2602IMG_2603

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s