Universeum

Idag åkte vi till Göteborg, främst för att hämta hem vår lilla nya familjemedlem, men också för att fira Caitlin ytterligare. Vi ville inte åka till Liseberg (igen) och var inte säkra på att det skulle vara öppet, därför valde vi at åka och checka in universeum! 🙂 Nu är vi påväg för att hämta kissen!! 😀 ❤

// Today we went to Gothenburg, mostly to go and get our new familymember, but also to celebrate Caitlin further. We didn’t want to go to Liseberg (again) and wasn’t sure it would even be open, and so we choose to go and check universeum out! 🙂 Now we are on our way to get the kitten!! 😀 ❤

IMG_3221IMG_3232IMG_3240IMG_3245IMG_3282IMG_3303IMG_3313.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s