HYENOR Premiär

Uuuuuhhh… Jag är så nervös idag! Premiär för Hyenor kl 19.30. Inte nog med det utan så kommer radion och ska intervjua också! Ush haha. Nu får det väl bli lite brunch (ja, jag vaknade typ precis) och sedan har jag lite spännande nyheter jag kommer dela med mig av någon annan dag hehe 😉

//Uuuuhhh… I’m sooo nervous today! Premiere for Hyenor ”Hyenas” 19.30. Not olny that, but the radio will come and interview us also! Ugh haha. Now I’m going to make some brunch (yes, I just woke up) and later I will have some exciting news that I will share with you another day hehe 😉

17991303_10213013964210400_5954466274516516903_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s