Influencer of JFR

-Sponsrat inlägg-

De spännande nyheterna jag hade för några veckor sedan är just det – jag är nu influencer of JFR via min insta. (För er som vill kika : @rainyphoto ) Eftersom det är min insta som är sponsrad och inte här kommer nu min recension av brillorna;

Jag blev då sponsrad ett par sådana där populära Luxe rosé solglasögon. De är verkligen såååå snygga! Och de blir verkligen snyggt rosa i fint ljus! Meeen. Jag har väldigt litet huvud. Och jag kan inte ha på mig dessa som de är, utan jag tappar dem bara om jag inte går jätteförsiktigt. Det är inte heller bara mig de händer utan de är ganska stora för mina kompisar med. Så jag får prova böja till dem.

-Sponsored Swedish Post-

IMG_3949IMG_3995IMG_3986IMG_3906IMG_3930IMG_3992

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s